Kom jij ons team versterken?

Wij zoeken collega's met talent voor Unitonderwijs.

Schoolbezoek door scholen

Schoolbezoek

Op Tamim organiseren we het ‘leren’ anders dan binnen het leerstofjaarklassensysteem. Ben je als professional geïnteresseerd in een rondleiding bij Tamim? Onze collega’s geven regelmatig rondleidingen op Tamim en vertellen u graag alles over de visie en werkwijze van Tamim.

De rondleidingen vinden plaats tussen 9.30 en 12.00 uur en zijn inclusief koffie/thee. Heeft u als school interesse in een rondleiding, wenst u een rondleiding op maat of heeft u een andere vraag? Neem rechtstreeks contact op met de directeur van Tamim, Monique de Haan – info@tamim.nl.

 

Na het bezoek

Een rondleiding kan inspireren, een start zijn van iets nieuws, of een onderdeel vormen van een ontwikkeling die je als organisatie doormaakt. Na een rondleiding komen vaak de vragen pas naar boven. Daarom bieden we de mogelijkheid om na de rondleiding een vervolgafspraak (eventueel online) te maken om deze specifieke vragen alsnog te stellen. 

In verband met de tijdsinvestering vragen wij een vergoeding van € 250,- per bezoek tot 6 personen. Zijn er meer bezoekers? Dan overleggen we over de vergoeding. Het geld komt geheel ten goede aan de school.

Contact

Contact over een schoolbezoek voor scholen.